Про гуманістичні основи психологічного забезпечення виховного процесу у ВНЗ МВС України - Бондаренко, Я. Г.; Bondarenko, Y. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8383-6502; Сергієнко, Д. В.; Serhiienko, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8929-4743 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів. – Харків : ХНУВС, 2017. – C. 153-156, 2017)
В статті розглянуто питання психологічного забезпечення та напрямки гуманітаризації психологічного забезпечення навчально-виховного процесу під час набуття освіти у вищих навчальних закладах МВС України.

The question of psychological support and directions of humanization of psychological support of educational process while acquiring education in higher educational establishments of Ukraine in the sphere of law enforcement are considered in the article.

В статье рассмотрены вопросы психологического обеспечения и направления гуманитаризации психологического обеспечения учебно-воспитательного процесса во время получения образования в высших учебных заведениях МВД Украины.
About the humanistic basis of pshyhological support of the educational process in universities of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine
О гуманистических основах психологического обеспечения воспитательного процесса в ВУЗах МВД Украины
Бондаренко, Я. Г. Про гуманістичні основи психологічного забезпечення виховного процесу у ВНЗ МВС України / Я. Г. Бондаренко, Д. В. Сергієнко // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів [конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.)] / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2017. – С.153-156.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; психологічне забезпечення; гуманістичні основи; навчально-виховний процес; виховання; психологическое обеспечение; гуманистические основы; учебно-воспитательный процесс; воспитание; psychological support; humanistic foundations; educational process