Дослідження ДНК як галузь криміналістичної техніки: становлення та напрями розвитку - Степанюк, Р. Л.; Stepaniuk, R. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8201-4013 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 159-162., 2019)
Розглянуто проблеми криміналістичного дослідження ДНК у діяльності з розкриття та розслідування кримінальних правопорушень в Україні.

The problems of forensic DNA research in the activity of uncovering and investigating criminal offenses in Ukraine are considered.

Рассмотрены проблемы криминалистического исследования ДНК в деятельности по раскрытию и расследованию уголовных правонарушений в Украине.
Степанюк, Р. Л. Дослідження ДНК як галузь криміналістичної техніки: становлення та напрями розвитку / Руслан Леонтійович Степанюк // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 159-162.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; ДНК-аналіз; DNA analysis; ДНК-анализ