Поліцейська діяльність як вид державно-управлінської діяльності - Проневич, О. С.; Pronevych, O. S. (Форум права. – 2009. – № 2. – С. 350–356, 2009)
Здійснюється правовий аналіз сутності та значення поліцейської діяльності як специфічного різновиду державно-управлінської діяльності. Особливу увагу приділено з’ясуванню ознак поліцейської діяльності та розмежуванню споріднених правових категорій.

A legal analysis of the essence and significance of police activity as a specific species of state and administrative activity is made in the article. A special attention is made to ascertainment the features of police activity and differentiation of close legal categories.

Осуществляется правовой анализ сущности и значения полицейской деятельности как специфической разновидности государственно-управленческой деятельности. Особое внимание уделено выяснению признаков полицейской деятельности и разграничению родственных правовых категорий.
Police Activity as a Kind of State-Administrative Activity
Полицейская деятельность как вид государственно-управленческой деятельности
Проневич, О. С. Поліцейська діяльність як вид державно-управлінської діяльності [Електронний ресурс] / О. С. Проневич // Форум права. – 2009. – № 2. – С. 350–356. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009-2/09pocdud.pdf.
Проневич О. С. "Поліцейська діяльність як вид державно-управлінської діяльності." Форум права 2 (2009): 350-356.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцейська діяльність; державно-управлінська діяльність; police activity; полицейская деятельность; государственно-управленческая деятельность; state and administrative activity