Деякі особливості судового розгляду та судового рішення у справах про надання психіатричної допомоги у примусовому порядку - Погребняк, О. С.; Pohrebniak, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3863-5530 (Форум права. – 2012. – № 1. – С. 776–781, 2012)
Розглянуті актуальні проблеми особливостей судового розгляду у справах про надання психіатричної допомоги у примусовому порядку. З’ясовано, що судовий розгляд даних справ має проводитись з обов’язковою участю психічно хворої особи та її представника.

The peculiarities of court trial and judgment of lawsuit on coercive psychiatric aid are researched. The author considers that the court trial of these cases should be held with obligatory participation of a person whom coercive medical aid is applied and his attorney.

Рассмотрены актуальные проблемы особенностей судебного рассмотрения дел о предоставлении психиатрической помощи в принудительном порядке. Выяснено, что судебное рассмотрение данных дел должно проводиться с обязательным участием психически больного лица и его представителя.
Some Singularities of Proceeding and the Judgment in Businesses about Provision of the Psychiatric Help under Compulsion
Некоторые особенности судебного разбирательства и судебного решения в делах о предоставлении психиатрической помощи в принудительном порядке
Погребняк, О. С. Деякі особливості судового розгляду та судового рішення у справах про надання психіатричної допомоги у примусовому порядку [Електронний ресурс] / О. С. Погребняк // Форум права. – 2012. – № 1. – С. 776–781. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12pocdpp.pdf.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судовий розгляд; надання психіатричної допомоги у примусовому порядку; психіатрична допомога; судове рішення; судебное разбирательство; предоставление психиатрической помощи в принудительном порядке; психиатрическая помощь; судебное решение; psychiatric help; granting of the psychiatric help under compulsion; judicial decision