Психологічні аспекти вивчення екстремальних ситуацій і станів - Макарова, О. П.; Makarova, O. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5480-5942 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С.258-261, 2022)
Розглянуті психологічні аспекти дослідження екстремальних ситуацій і станів. Рассмотрены психологические аспекты исследования экстремальных ситуаций и состояний. The psychological aspects of the study of extreme situations and conditions are considered.
Макарова О. П. Психологічні аспекти вивчення екстремальних ситуацій і станів / О. П. Макаров // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 258-261.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; екстремальні ситуації; екстремальні стани; экстремальные ситуации; экстремальные состояния; extreme conditions; extreme situations