Повноваження підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю ОВС України у сфері протидії злочинності: питання форми та змісту - Черних, С. П.; Chernykh, S. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 159-166, 2011)
Визначено мету і завдання підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю органів внутрішніх справ України. Сформульовано поняття повноважень підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю органів внутрішніх справ. Розкрито форми існування та зміст цих повноважень. The aim and tasks of subdivisions on a fight against the organized crime of organs of internal affairs of Ukraine are determined. The concept of plenary powers of subdivisions of organs of internal affairs on a fight against the organized crime is set forth. The manner of existence and matter of these plenary powers are exposed. Определены цель и задачи подразделений по борьбе с организованной преступностью органов внутренних дел Украины. Сформулировано понятие полномочий подразделений по борьбе с организованной преступностью органов внутренних дел. Раскрыты форма существования и содержание этих полномочий.
Powers of Organized Crime Units of the Department of Internal Affairs of Ukraine in the Sphere of Combating Crime: Issues of Form and Content
Полномочия подразделений по борьбе с организованной преступностью ОВД Украины в сфере противодействия преступности: вопросы формы и содержания
Черних, С. П. Повноваження підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю ОВС України у сфері протидії злочинності: питання форми та змісту / С. П. Черних // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 159-166.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; підрозділи по боротьбі з організованою злочинністю; подразделения по борьбе с организованной преступностью; subdivisions on a fight against the organized crime; повноваження; полномочия; powers; поняття; понятие; concept