Стадії застосування заходів кримінально-правового характеру - Ященко, А. М.; Yashchenko, A. M. (Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. - 2013. - № 4. - С. 229-238, 2013)
З’ясовано, на підставі аналізу доктринальних точок зору щодо визначення стадій застосування норм права, у тому числі норм кримінального права, можливі стадії застосування заходів кримінально-правового характеру.

It was clarified, based on the analysis of doctrinal points of view regarding the determination of the stages of application of norms law, including norms of criminal law, possible stages of application of criminal law measures.

Выяснено, на основании анализа доктринальных точек зрения по определению стадий применения норм права, в том числе норм уголовного права, возможные стадии применения мер уголовно-правового характера.
Keywords: заходи кримінально-правового характеру; стадії застосування права; стадії застосування норми кримінального права; measures of a criminal-legal nature; stages of application law; stages of application of criminal law norms; меры уголовно-правового характера; стадии применения права; стадии применения нормы уголовного права