Роль адміністративного права в регулюванні суспільних відносин - Потапенко, І. В.; Potapenko, I. V. (Європейські перспективи. – 2014. – № 5. – С. 50-54, 2014)
Стаття присвячена дослідженню ролі адміністративного права у регулюванні суспільних відносин. У ній автор аналізує позиції науковців, що відображають їх уявлення про предмет адміністративного права на сучасному етапі розвитку нашого суспільства. Як результат він приходить до висновку, що адміністративне право є не лише головним суспільним регулятором у нашій державі, а й основою, яка створює підвалини суспільного життя в державі.

The article is dedicated to the research of administrative law role in the regulation of social relations. Herein the author analyses positions of scientists reflecting their idea of subject-matter of administrative law at the present stage of our society development. As a result, he comes to the conclusion that administrative law is not only the main social regulator in our state, but also a basis that creates foundations of social life in the state.

Статья посвящена исследованию роли административного права в регулировании общественных отношений. В ней автор анализирует позиции ученых, отражающие их представления о предмете административного права на современном этапе развития нашего общества. В результате он приходит к выводу, что административное право является не только главным общественным регулятором в нашей стране, но и основой общественной жизни в государстве.
Потапенко, І. В. Роль адміністративного права в регулюванні суспільних відносин / І. В. Потапенко // Європейські перспективи. – 2014. – № 5. – С. 50-54.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; предмет адміністративного права; предмет административного права; subject of administrative law; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists; регулювання суспільних відносин; регулирование общественных отношений; regulation of public relations