Міжнародне співробітництво у боротьбі зі злочинністю як пріоритетний напрямок зовнішньої політики України - Войціховський, А. В.; Voytsihovskyi, A. V.; Андрій Войціховський (Право і безпека. - 2010. - № 3 (33). - С. 10-15, 2010)
Досліджено різні аспекти зовнішньополітичної діяльності України у сфері боротьби зі злочинністю. Основну увагу приділено розкриттю міжнародного механізму з протидії злочинності за участю України на двосторонньому, регіональному й універсальному рівнях.

Different aspects of Ukrainian foreign policy activity in the sphere of fighting against criminality are researched. Special attention is paid to disclosing international mechanism on counteraction criminality with participation of Ukraine on bilateral, regional and universal levels.

Исследованы разные аспекты внешнеполитической деятельности Украины в сфере борьбы с преступностью. Основное внимание уделено раскрытию международного механизма по противодействию преступности при участии Украины на двустороннем, региональном и универсальном уровнях.
Международное сотрудничество в борьбе с преступностью как приоритетное направление внешней политики Украины
International cooperation in fighting against criminality as a priority direction of Ukrainian foreign policy
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зовнішня політика; внешняя политика; foreign policy; міжнародне співробітництво; международное сотрудничество; international cooperation; боротьба зі злочинністю; combating crime; борьба с преступностью