Історико-правовий аспект створення та розвитку спеціальних підрозділів міліції - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 254-262, 2006)
Проведено історико-правовий аналіз створення та розвитку спеціальних підрозділів міліції, розглянуто міжнародний досвід . Historical and legal analysis of the creation and development of special police units was carried out. international experience is considered. Проведен историко-правовой анализ создания и развития специальных подразделений милиции, рассмотрен международный опыт.
Historical and legal aspect of greation and development of special police units
Историко-правовой аспект создания и развития специальных подразделений милиции
Шатрава, С. О. Історико-правовий аспект створення та розвитку спеціальних підрозділів міліції / С. О. Шатрава // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 254-262.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; історико-правовий аналіз; историко-правовой анализ; historical and legal analysis; спеціальні підрозділи; специальные подразделения; special units; міжнародний досвід; международный опыт; international experience