Гарантії приватного партнера під час реалізації державно-приватного партнерства - Огій, О. С.; Ohii, O. S. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер.: Юриспруденція. - 2014. - № 7. - С. 116-119, 2014)
Статтю присвячено розгляду проблем забезпечення гарантіями приватного партнера під час реалізації державно-приватного партнерства. Встановлено особливості закріплених у нормативно-правових актах гарантій, визначено їх зміст, проаналізовано механізм їх реалізації.

The article discusses issues on the problems of providing guarantees to the private partner in the implementation of public-private partnership. The features guarantees enshrined in the legal acts, their content, implementation mechanism guarantees the state’s responsibility.

В статье рассматриваются вопросы, посвященные проблемам предоставления гарантий частному партнеру при реализации государственно-частного партнерства. Определены особенности гарантий, закрепленных в нормативно-правовых актах, их содержание, механизм реализации гарантий, ответственность государства.
Guarantee private partner in the implementation of public-private partnership
Гарантии частного партнера при реализации государственно-частного партнерства
Keywords: приватний партнер; державно-приватне партнерство; юридичні гарантії; механізм реалізації гарантій; відповідальність держави; private partner; public-private partnerships; legal guarantees; state responsibility; частный партнер; государственно-частное партнерство,; юридические гарантии; механизм реализации гарантий; ответственность государства