Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2023, Том 102, № 3 (Ч. 2) - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Статті збірника висвітлюють широке коло актуальних проблем держави і права, боротьби зі злочинністю та охорони правопорядку, адміністративного права і процесу, фінансового, інформаційного, цивільного, господарського, трудового, земельного та екологічного права, соціології та психології.

The articles of the collection cover a wide range of topical issues of state and law, the fight against crime and law enforcement, administrative law and process, financial, information, civil, economic, labor, land and environmental law, sociology and psychology.

Статьи сборника освещают широкий круг актуальных проблем государства и права, борьбы с преступностью и охраны правопорядка, административного права и процесса, финансового, информационного, гражданского, хозяйственного, трудового, земельного и экологического права, социологии и психологии.
збірник наукових праць
Keywords: Україна; Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ; науковий журнал; збірник наукових праць; держава і право; Історія. History. История; Національна поліція України; публічне адміністрування; кібертероризм; кримінальне провадження; умови воєнного стану; надзвичайні ситуації; емоційний інтелект