Кримінальні правопорушення проти авіаційної безпеки - Кундеус, В. Г.; Kundeus, V. G.; Vladyslav Kundeus (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. - С. 90-92, 2021)
Визначено види кримінальних правопорушень проти авіаційної безпеки.

The types of criminal offenses against aviation security have been identified.

Определены виды уголовных преступлений против авиационной безопасности.
Keywords: транспорт; offense; employee; авиация; aviation; transport; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; security; авіація; правопорушення; безпека; працівник; работник; правонарушения; безопасность; авіаційна безпека; criminal offenses against aviation security; уголовные правонарушения против авиационной безопасности; кримінальні правопорушення проти авіаційної безпеки