Принципи діяльності Державної пенітенціарної служби України в правоохоронній системі - Сидоренко, С. М.; Sydorenko, S. M. (Форум права. – 2013. – № 3. – С. 578–584, 2013)
З’ясовано етимологічне походження поняття «принципи», охарактеризовано нормативно-правове закріплення принципів діяльності Державної пенітенціарної служби України, з’ясовано перелік принципів діяльності Державної пенітенціарної служби України, розкрито зміст основних принципів діяльності Державної пенітенціарної служби України. The article found etymological origin of the concept of the principles described regulatory principles of consolidation of the State Penitentiary Service of Ukraine, found a list of principles of the State Penitentiary Service of Ukraine, revealed the basic principles of the State Penitentiary Service of Ukraine. Установлено этимологическое происхождение понятия «принципы», охарактеризовано нормативно-правовое закрепление принципов деятельности Государственной пенитенциарной службы Украины, установлено перечень принципов деятельности Государственной пенитенциарной службы Украины, раскрыто сущность основных принципов деятельности Государственной пенитенциарной службы Украины.
Principles of the State Penitentiary Service of Ukraine in the Judicial System
Принципы деятельности Государственной пенитенциарной службы Украины в правоохранительной системе
Сидоренко, С. М. Принципи діяльності Державної пенітенціарної служби України в правоохоронній системі [Електронний ресурс] / С. М. Сидоренко // Форум права. – 2013. – № 3. – С. 578–584 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2013_3_95.pdf.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державна пенітенціарна служба України; Государственная пенитерциальная служба Украины; State Penitentiary Service of Ukraine; принципи; принципы; principles; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; normative and legal regulation