Теоретико-правові аспекти забезпечення інформаційної безпеки органами Національної поліції України - Долженко, К. І.; Dolzhenko, K. I. (Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 20-23, 2016)
Охарактеризовано загрози інтересам держави в інформаційному суспільстві, а також проаналізовано правове забезпечення діяльності органів Національної поліції у сфері забезпечення інформаційної безпеки.

Threats to the state's interests in information are characterized society, and also analyzed the legal support of the activity bodies of the National Police in the field of ensuring information security.

Охарактеризованы угрозы интересам государства в информационном обществе, а также проанализировано правовое обеспечение деятельности органов Национальной полиции в области обеспечения информационной безопасности.
Долженко, К. І. Теоретико-правові аспекти забезпечення інформаційної безпеки органами Національної поліції України / К. І. Долженко // Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.) / МВС України, Департамент патрул. поліції України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки. – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 20-23.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; інформаційна безпека; informational security; информационная безопасность; правове забезпечення; legal support; правовое обеспечение