Предмет цивільно-правового договору - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Право та інновації. – 2020. – № 1 (29). – С. 40-45, 2020)
Виконано правовий аналіз такої істотної умови цивільно-правового договору, як умови про предмет договору. Досліджено дискусійні теоретичні аспекти щодо розуміння предмету цивільно-правового договору, що дозволило розкрити його суть та проаналізувати складові елементи. Встановлено предмет окремих видів цивільно-правових договорів.

The legal analysis of such essential condition of the civil contract as conditions about a subject of the contract is executed. Discussion theoretical aspects of understanding the subject of a civil law contract have been studied, which allowed to reveal its essence and analyze the constituent elements. The subject of certain types of civil law contracts has been established.

Выполнен правовой анализ такого существенного условия гражданско-правового договора, как условия о предмете договора. Исследованы дискуссионные теоретические аспекты в понимании предмета гражданско-правового договора, что позволило раскрыть его суть и проанализировать составляющие элементы. Установлен предмет отдельных видов гражданско-правовых договоров.
Subject of a civil contract
Предмет гражданско-правового договора
Мороз, О. В. Предмет цивільно-правового договору / Мороз Ольга Володимирівна // Право та інновації. – 2020. – № 1 (29). – С. 40-45. - DOI: 10.37772/2518-1718-2020-1(29)-6.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір; договор; contract; предмет договору; предмет договора; subject matter of the contract; цивільно-правовий договір; гражданско-правовой договор; civil contract