Ознаки притаманні не передбаченому законом воєнізованому формуванню - Робак, В. А.; Robak, V. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 73 - 78, 2006)
Наукове дослідження присвячено тлумаченню ознак, притаманних не передбаченому законом воєнізованому формуванню, що є різновидом злочинної організації. Научное исследование посвящено толкованию признаков, присущих не предусмотренному законом военизированных формированиях, которые являются разновидностью преступной организации. Scientific research is devoted to the interpretation of features inherent in a non-statutory paramilitary formation, which is a type of criminal organization.
Робак, В. А. Ознаки притаманні не передбаченому законом воєнізованому формуванню / В. А. Робак // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 73 - 78
Keywords: незаконне воєнізоване формування; незаконное военизированное формирование; злочинна організація; преступная организация