Шлях України до економічної безпеки - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків : вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ. - 2009. - 324 с., 2009)
Збірник містить тези доповідей, які присвячені проблемам економічної безпеки України та оприлюднені під час проведення науково-практичної конференції «Шлях України до економічної безпеки», яка відбулася 11 квітня 2009 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Для науковців, працівників правоохоронних органів, державних службовців.

Сборник содержит тезисы докладов, посвященных проблемам экономической безопасности Украины и обнародованых во время проведения научно-практической конференции «Путь Украины к экономической безопасности», которая состоялась 11 апреля 2009 в Харьковском национальном университете внутренних дел. Для научных работников, сотрудников правоохранительных органов, государственных служащих.
Матеріали науково-практичної конференції
Шлях України до економічної безпеки : матеріали наук.-практ. конф.(м. Харків, 11 квіт. 2009 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: Вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ, 2009. – 324 с.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; економічна безпека; економічна безпека держави; economic security of the state; economic security; экономическая безопасность государства; экономическая безопасность