Сутність та структура податкової служби - Момот, М. Ф.; Momot, M. F. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 148 - 155, 2004)
Аналізується сутність та структура державної податкової служби України. Пропонується своє бачення модернізації державної податкової служби України , що є складовою частиною реформування системи оподаткування, яке здійснюється в межах реалізації пріоритетних завдань інституційного розвитку системи державного управління в Україні. The essence and structure of the State Tax Service of Ukraine are analyzed. He proposes his vision of modernization of the State Tax Service of Ukraine, which is an integral part of the reform of the tax system, which is carried out within the framework of the implementation of the priorities of the institutional development of the public administration system in Ukraine. Анализируется сущность и структура государственной налоговой службы Украины. Предлагается свое видение модернизации государственной налоговой службы Украины, которая является составной частью реформирования системы налогообложения, осуществляется в рамках реализации приоритетных задач институционального развития системы государственного управления в Украине.
Момот, М. Ф. Сутність та структура податкової служби / М. Ф. Момот // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 148 - 155
Keywords: податкова система; налоговая система; податкові органи; налоговые органы; Державна податкова служба України; Государственная налоговая служба Украины; податкові адміністрації; налоговые администрации; органи податкової міліції; органы налоговой милиции; митні органи; таможенные органы; органи казначейства; органы казначейства; реформування системи оподаткування; реформирование системы налогообложения