Правовий статус кінологічних підрозділів Національної поліції України - Булатін, Д. О.; Bulatin, D. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0200-2822, /; Загрунна, Т. В.; Zahrunna, T. V. (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 26-30, 2021)
Проаналізовано правовий статус кінологічних підрозділів Національної поліції України, їх повноваження, функції, що логічно формують права і обов’язки відповідного підрозділу.

The legal status of cynological subdivisions of the National Police of Ukraine, their powers, functions that logically form the rights and responsibilities of the relevant subdivision are analyzed.

Проанализирован правовой статус кинологических подразделений Национальной полиции Украины, их полномочия, функции, логически формирующие права и обязанности соответствующего подразделения.
Булатін, Д. О. Правовий статус кінологічних підрозділів Національної поліції України / Дмитро Олексійович Булатін, Тамара Віталіївна Загрунна // Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 26-30.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; кінологічні підрозділи; кинологические подразделения; правовий статус; правовой статус; legal status; повноваження; повноваження; powers