Історична ґенеза дисциплінарної відповідальності в органах міліції - Лесь, І. О.; Les, I. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 108-114, 2016)
Надано уточнення дисциплінарно-правового аспекту історичної ґенези відповідальності в органах внутрішніх справ.

Clarification of the disciplinary and legal aspect of the historical genesis of responsibility in internal affairs bodies is provided.

Дано уточнение дисциплинарно-правового аспекта исторического генезиса ответственности в органах внутренних дел.
Лесь, І. О. Історична ґенеза дисциплінарної відповідальності в органах міліції / Ірина Олександрівна Лесь // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 108-114.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal affairs agencies; органы внутренних дел; міліція; militia; милиция; Історія. History. История; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; історико-правовий аспект; historical aspect; историко-правовой аспект; дисциплінарна відповідальність; disciplinary responsibility; дисциплинарная ответственность