До питання щодо співвідношення поняття «нормативно-правовий акт» за Законом України «Про правотворчу діяльність» і Кодексом Адміністративного судочинства України - Байбак, А. Г.; Baibak, A. H.; Байбак, О. І.; Baibak, O. I. (Актуальні проблеми правотворчості в Україні : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 19-20, 2024)
Порівнюється визначення поняття «нормативно-правовий акт», що наведені у Законі України «Про правотворчу діяльність» і у Кодексі Адміністративного судочинства України.

The definition of the concept of "normative legal act" given in the Law of Ukraine "On Law-Making Activity" and in the Code of Administrative Procedure of Ukraine is compared.

Сравнивается определение понятия "нормативно-правовой акт", приведенные в Законе Украины "О правотворческой деятельности" и в Кодексе Административного судопроизводства Украины.
Keywords: нормативно-правовий акт; поняття; Україна; правотворча діяльність; regulatory legal act; Ukraine; law-making activity