Роздуми над об’єктом, предметом та системою криміналістики - Книженко, С. О.; Knyzhenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1944-4256 (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 172-175., 2020)
Розглянуто сучасний стан досліджень предмета та об’єкта криміналістики. Пропонується будувати систему криміналістики не тільки в залежності від характеру інформаційно-пізнавального комплексу методів і засобів розслідування кримінальних правопорушень, а також і в залежності від характеру досліджуваних об’єктів криміналістики. The current state of research on the subject and object of criminology is considered. It is proposed to build a system of criminology not only depending on the nature of the information and cognitive complex of methods and means of investigating criminal offenses, but also depending on the nature of the studied objects of criminology. Рассмотрено состояние исследований предмета и объекта криминалистики. Предлагается строить систему криминалистики не только в зависимости от характера информационно-познавательного комплекса методов и средств расследования уголовных правонарушений, но и в зависимости от характера изучаемых объектов криминалистики.
Книженко, C. О. Роздуми над об’єктом, предметом та системою криміналістики / Світлана Олександрівна Книженко // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 172-175.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; предмет криміналістики; предмет криминалистики; об’єкт криміналістики; объект криминалистики; object of criminalistic; subject of criminalistic