Науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ до проєкту Закону України «Про внесення змін до статті 94 Закону України “Про Національну поліцію” щодо забезпечення гідних умов оплати праці поліцейських» (реєстр. № 6506-2 від 11.01.2022) - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; Звірянський, Г. В.; Zvirianskyi, H. V.; Галкіна, О. М.; Halkina, O. M.; Кейдалюк, В. О.; Keidaliuk, V. O.; Абламська, В. В.; Ablamska, V. V.; et al. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Відзначено, що основним завданням Законопроєкту № 6506-2 є забезпечення гідних умов оплати праці поліцейських з метою залучення до кадрового складу поліції кваліфікованого персоналу, забезпечення мотивації до роботи та належної компенсації за фізичні та інтелектуальні затрати працівників поліції.

It was noted that the main task of Draft Law No. 6506-2 is to ensure decent payment conditions the work of police officers with the aim of attracting qualified personnel to the police force, ensuring motivation for work and adequate compensation for the physical and intellectual expenses of police officers.

Отмечено, что основной задачей Законопроекта №6506-2 является обеспечение достойных условий оплаты труды полицейских с целью привлечения в кадровый состав полиции квалифицированного персонала, обеспечения мотивации к работе и надлежащей компенсации за физические и интеллектуальные затраты работников полиции.
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліцейські; police officers; полицейские; оплата праці; pay; оплата труда; законодавство; legislation; законодательство