Витоки поняття психологічна розумність у зарубіжних наукових розвідках - Резнік, К. О.; Reznik, K. O. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 193-195, 2023)
Розкрито поняття психологічна розумність, розглянуто компоненти, які вона в себе включає.

The concept of psychological intelligence is revealed, the components it includes are considered.

Раскрыто понятие психологическая разумность, рассмотрены компоненты, которые она включает.
Keywords: психологія; Україна; інтелект; психологічна розумність; psychology; intelligence; psychological intelligence; психология; психологическая разумность; интеллект