Інформаційне забезпечення діяльності фіскальних органів (за матеріалами Російської Федерації) - Косиця, О. О.; Kosytsia, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5781-780X; ResearcherID: C-6889-2018 (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Юридичні науки. – 2014. – Вип. 6-2, т. 4. – С. 92-94, 2014)
Удосконалення вітчизняного законодавства у сфері інформаційного забезпечення діяльності фіскальних органів, зокрема справляння податку, залежить від аналізу й упровадження передового досвіду зарубіжних країн. З урахуванням цього в статті проаналізовано положення, які рекомендовано впровадити в українське законодавство.

The improvement of national legislation in the field of information support of the fiscal authorities, including tax collection depends on the analysis and implementation of best practices of foreign countries. With this in mind, the article analyzes the provisions recommended to introduce in Ukrainian law.

Совершенствование отечественного законодательства в сфере информационного обеспечения деятельности фискальных органов, в частности взимания налогов, зависит от анализа и внедрения передового опыта зарубежных стран. С учетом этого в статье проанализированы положения, которые рекомендуется внедрить в украинское законодательство.
Информационное обеспечение деятельности фискальных органов (по материалам Российской Федерации)
Information support of fiscal authorities (based on the Russian Federation)
Косиця О.О. Інформаційне забезпечення діяльності фіскальних органів (за матеріалами Російської Федерації) / О. О. Косиця // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Юридичні науки. – 2014. – Вип. 6-2, т. 4. – С. 92-94.
Keywords: інформаційне забезпечення; информационное обеспечение; information support; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; фіскальні органи; справляння податку; платники податку; фискальные органы; взимание налога; плательщики налога; fiscal authorities; tax collection; taxpayers; Росія; Россия; Податкове право. Tax law. Налоговое право