Використання інновацій у методиці розслідування воєнних злочинів - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; Пчеліна Оксана Василівна; Віталій Пчелін (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 19 квіт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 569-573, 2024)
Виокремлено основні напрями використання інноваційних досягнень під час розслідування воєнних злочинів : алгоритмізація та комп’ютеризація; використання сучасних технічних засобів пошуку, фіксації та вилучення слідової інформації; використання можливостей штучного інтелекту; тощо.

The main directions of using innovative achievements during the investigation of war crimes are highlighted: algorithmization and computerization; use of modern technical means of searching, fixing and extracting trace information; use of artificial intelligence capabilities; etc.

Выделены основные направления использования инновационных достижений при расследовании военных преступлений: алгоритмизация и компьютеризация; использование современных технических средств поиска, фиксации и извлечения следовой информации; использование возможностей искусственного интеллекта и т.д.
Keywords: криміналістична методика; forensic technique; криминалистическая методика; розслідування воєнних злочинів; investigation of war crimes; расследование военных преступлений; інновації; innovations; инновации