Щодо питання об’єктивної та суб’єктивної сторін кримінальних правопорушень у сфері використання електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку - Черевко, К. О.; Cherevko, K. O.; Кирило Черевко (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 240-243, 2025)
Розглянуто питання об’єктивної та суб’єктивної сторін кримінальних правопорушень у сфері використання електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку.

The issue of the objective and subjective aspects of criminal offenses in the field of the use of electronic computing machines (computers), systems and computer networks and telecommunications networks is considered.
Keywords: кримінальні правопорушення; використання електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку; об’єктивна сторона; суб’єктивна сторона кримінальних правопорушень; criminal offenses; use of electronic computing machines (computers), systems and computer networks and telecommunications networks; objective side; subjective side of criminal offenses