Rehabilitation of domestic violence victims in the United Kingdom - Kudria, A. R.; Кудря, А. Р. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 140-141, 2025)
Відмічено, що система реабілітації жертв домашнього насильства у Великій Британії досягла значного прогресу в захисті постраждалих і зниженні рівня насильства. Однак проблема все ще існує, і є багато викликів, які потребують вирішення.

It is noted that the domestic violence rehabilitation system in the UK has made significant progress in protecting victims and reducing violence. However, the problem still exists and there are many challenges that need to be addressed.
Keywords: домашнє насильство; жертви домашнього насильства; реабілітація; Велика Британія; зарубіжний досвід; domestic violence; victims of domestic violence; rehabilitation; Great Britain; foreign experience