Особливості життєвих сенсів студентів-медиків - Жданова, І. В.; Бойко, А. В.; Zhdanova, I. V.; Boiko, А. V. (Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (Харків, 13 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – C.103-106., 2018)
Представлені результати дослідження життєвих сенсів студентів-медиків у порівнянні зі студентами економічних професій. Показано, що система життєвих сенсів медиків відрізняється домінуванням сенсів екзистенціальної та комунікативної спрямованості, а економісти більшою мірою прагнуть до досягнення соціального статусу та самореалізації. The results of the study of the life meanings of medical students in comparison with students of economic professions are presented. It is shown that the system of life meanings of physicians is characterized by the dominance of the meanings of existential and communicative orientation, and economists are more eager to achieve social status and self-realization. Представлены результаты исследования жизненных смыслов студентов-медиков по сравнению со студентами экономических профессий. Показано, что система жизненных смыслов медиков отличается доминированием смыслов экзистенциальной и коммуникативной направленности, а экономисты в большей степени стремятся к достижению социального статуса и самореализации.
Жданова І.В. Особливості життєвих сенсів студентів-медиків / І.В.Жданова, А.В.Бойко // Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (Харків, 13 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – C.103-106.
Keywords: ціннісно-смислова сфера; життєві сенси; студенти-медики; value-semantic sphere; life meanings; medical students; ценностно-смысловая сфера; жизненные смыслы; студенты-медики