Роль інститутів спільного інвестування у протидії фінансовим злочинам в умовах війни та післявоєнного відновлення - П'янов, С. В.; Pianov, S. V. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 349-352, 2025)
Стверджено, що інститути спільного інвестування відіграють важливу роль у протидії фінансовим злочинам та підтримці економічної стабільності України в умовах війни та післявоєнного відновлення. Їх діяльність сприяє прозорості фінансового ринку, залученню легальних інвестицій та відновленню економіки країни.

It is argued that collective investment institutions play an important role in combating financial crimes and supporting the economic stability of Ukraine during the war and post-war recovery. Their activities contribute to financial market transparency, attracting legal investments and restoring the country's economy.
Keywords: інститут спільного інвестування; фінансові злочини; протидія фінансовим злочинам; умови війни; institute of joint investment; financial crimes; counteraction to financial crimes; war conditions