Адміністративно-правові засоби забезпечення обігу інформації підрозділами інформаційно-аналітичного забезпечення органів внутрішніх справ - Негодченко, В. О.; Nehodchenko, V. O. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер.: Юриспруденція. - 2015. - № 18, т. 1. - С. 153-157, 2015)
У статті визначені поняття адміністративно-правових засобів та перелік підрозділів інформаційно-аналітичного забезпечення органів внутрішніх справ, розкрито зміст поняття «обіг інформації». Як наслідок, автор визначає поняття та перелік адміністративно-правових засобів забезпечення обігу інформації підрозділами інформаційно-аналітичного забезпечення органів внутрішніх справ, а також характеризує зміст останніх.

The article defines the concept of administrative legal means and units for information and analytical support of the Interior, the content of the concept of “information flow”. As a result, the author formulates the definition of administrative and legal means to ensure the flow of information units of information and analytical support of the Interior, and describes the content of their list.

В статье определены понятия административно-правовых средств и перечня подразделений информационно-аналитического обеспечения органов внутренних дел, раскрыто содержание понятия «оборот информации». Как следствие, автор определяет понятие и перечень административно-правовых средств обеспечения оборота информации подразделениями информационно-аналитического обеспечения органов внутренних дел, а также характеризирует содержание последних.
Administrative and legal means to ensure the flow of information units of information and analytical support of the Interior
Административно-правовые средства обеспечения обращения информации подразделениями информационно-аналитического обеспечения органов внутренних дел
Keywords: органи внутрішніх справ; адміністративно-правові засоби; інформаційно-аналітичне забезпечення; обіг інформації; internal affairs bodies; administrative and legal means; information circulation; органы внутренних дел; административно-правовые средства; информационно-аналитическое обеспечение; обращение информации