Урегулювання спорів у цивільному судочинстві України - Бортнік, О. Г.; Bortnik, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7816-0387 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 131-133, 2018)
Висвітлені способи урегулювання спорів у цивільному судочинстві України.

The ways of settling disputes in civil proceedings in Ukraine are highlighted.

Освещены способы урегулирования споров в гражданском судопроизводстве Украины.
Бортнік О. Г. Урегулювання спорів у цивільному судочинстві України / О. Г. Бортнік // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 131 - 133.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; урегулювання спорів; урегулирование споров; dispute resolution