Принципи протидії злочинності неповнолітніх - Гричанюк, М. В.; Hrychaniuk, M. V. (Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» . – 2018. – Вип. 2. – С. 158-165, 2018)
Статтю присвячено висвітленню основних принципів механізму протидії злочинності неповнолітніх. Акцентовано увагу на актуальності подальшого дослідження даного складового елементу на теоретико-прикладному рівні, що дозволить визначити найбільш дієві напрямки протидії злочинності даного виду.

The article highlights the main principles of the mechanism for counteracting juvenile delinquency. Attention is focused on the relevance of further studies of this component element at the theoretical and applied level, which will help determine the most effective ways to combat crime of this type.

В статье освещаются основные принципы механизма противодействия преступности несовершеннолетних. Акцентировано внимание на актуальности дальнейших исследований данного составного элемента на теоретико-прикладном уровне, что позволит определить наиболее действенные направления противодействия преступности данного вида.
Гричанюк, М. В. Принципи протидії злочинності неповнолітніх / Гричанюк М. В. // Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» . – 2018. – Вип. 2. – С. 158-165.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; злочинність неповнолітніх; преступность несовершеннолетних; juvenile delinquency; протидія злочинності; противодействие преступности; crime prevention; принципи; принципы; principles