Щодо розробки політики безпеки організації - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 19-20, 2022)
Для того, щоб забезпечити визначені нормативними документами та стандартами принципи управління та підтримку безпеки інформації в конкретній організації, потрібно розробити концептуальний набір правил поведінки, який буде регулювати найважливіші питання, що стосуються безпеки інформації в інформаційних системах. Цей набір правил описує властивості системи, яка потребує захисту, та має назву «Політика безпеки».

In order to ensure the principles of management and maintenance of information security defined by regulatory documents and standards in a specific organization, it is necessary to develop a conceptual set of rules of conduct that will regulate the most important issues related to information security in information systems. This set of rules describes the properties of the system that need to be protected and is called "Security Policy".

In order to ensure the principles of management and maintenance of information security defined by regulatory documents and standards in a specific organization, it is necessary to develop a conceptual set of rules of conduct that will regulate the most important issues related to information security in information systems. This set of rules describes the properties of the system that need to be protected and is called "Security Policy".
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; економічна безпека підприємства; экономическая безопасность предприятия; economic security of the enterprise; політика безпеки організації; security policy of the organization