Формування управлінських рішень в органах внутрішніх справ за допомогою кількісних методів - Ковальська, В. В.; Kovalska, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч.1. - С. 160-163, 2003)
Розглядається формування управлінських рішень в органах внутрішніх справ за допомогою кількісних методів. Моделювання організаційних структур управління має за мету удосконалення, оптимізацію системи управління силами і засобами органів внутрішніх справ. Воно є необхідним попереднім кроком автоматизації управлінської діяльності, яка вимагає серйозної підготовчої роботи. Рассматривается формирование управленческих решений в органах внутренних дел с помощью количественных методов. Моделирование организационных структур управления имеет цель усовершенствования, оптимизации системы управления силами и средствами органов внутренних дел. Оно является необходимым предварительным шагом автоматизации управленческой деятельности, которая требует серьезной подготовительной работы. The formation of managerial decisions in the internal affairs bodies using quantitative methods is considered. Modeling of organizational management structures has the goal of improving and optimizing the system of controlling the forces and means of internal affairs bodies. It is a necessary preliminary step in the automation of management activities, which requires serious preparatory work.
Ковальська, В. В. Формування управлінських рішень в органах внутрішніх справ за допомогою кількісних методів / В. В. Ковальська // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч.1. - С. 160-163
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; математичне моделювання; математическое моделирование; mathematical modeling; управлінські рішення; управленческие решения; management decisions; підготовка управлінського рішення; подготовка управленческого решения; preparation of management decisions; прийняття управлінських рішень; принятия управленческих решений; managerial decision making