Бочаровські читання - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків: ХНУВС, 2018. – 324 с., 2018)
У збірнику окреслено актуальні проблеми психологічної науки в ракурсі різних її галузей. З використанням широкого кола вітчизняних і зарубіжних джерел представлено сучасні погляди та дослідницькі позиції провідних науковців з України, Білорусі, Ізраїлю, Італії, Росії, Фінляндії, Швеції щодо застосування надбань практичної психології в різних соціальних сферах.

The collections contains the materials of the scientific and practical conference with international participation in such fields of psychology, as general psychology, history of psychology, legal psychology and forensic expertise, social psychology, social work, psychology of management, pedagogical and age psychology, special psychology and psychology of action within special conditions. Materials would be useful for lecturers, post-graduate students, students of humanitarian specialties, practical psychologists, educators, social and medical workers.

В сборнике обозначены актуальные проблемы психологической науки в ракурсе различных ее отраслей. С использованием широкого круга отечественных и зарубежных источников представлены современные взгляды и исследовательские позиции ведущих ученых из Украины, Беларуси, Израиля, Италии, России, Финляндии, Швеции по применению достижений практической психологии в различных социальных сферах.
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 25-річчю підготовки психологів у Харківському національному університеті внутрішніх справ
Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (м. Харків, 13 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – 324 с.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; практична психологія; практическая психология; practical psychology; загальна психологія; общая психология; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; legal psychology; психологічне забезпечення