Надання правової допомоги свідку у кримінальному провадженні - Міркевич, Я. В.; Mirkevych, Ya. V. (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 105-107, 2019)
У тезах доповіді визначено правовий статус адвоката свідка, а такаж обгрунтовано можливість належної реалізації надання ним правової допомоги свідку.

The abstracts of the report define the legal status of a witness's lawyer, as well as substantiate the possibility of proper implementation of his legal assistance to a witness.

В тезисах доклада определен правовой статус адвоката свидетеля, а также обоснована возможность надлежащей реализации предоставления им правовой помощи свидетелю.
Міркевич, Я. В. Надання правової допомоги свідку у кримінальному провадженні / Яна Володимирівна Міркевич // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 105-107.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; свідок; правова допомога; уголовное производство; criminal proceedings; правовая помощь; witness; свидетель; legal aid; учасники кримінального провадження