Історія розвитку локального правового регулювання трудових відносин в Україні за часів існування СРСР - Сичова, В. В.; Sychova, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3031-4994 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2017. - Вип. 43, т. 4. - С. 74-78, 2017)
У статті, на основі аналізу наукових поглядів вчених, розглянуто як розвивався інститут локального правового регулювання трудових відносин в Україні за часів існування СРСР. Встановлено, що об’єктивною передумовою розвитку локальної нормотворчості у період з 1971 по 1991 рр. став активний розвиток підприємництва та різних галузей виробництва, що в свою чергу вимагало індивідуального підходу до регулювання трудових відносин.

In the article, on the basis of the analysis of scientific views of scientists, considered as developed the Institute of local legal regulation of labor relations in Ukraine during the existence of the USSR. It was established that the objective precondition for the development of local rule-making in the period from 1971 to 1991 was the active development of entrepreneurship and various branches of production, which in turn required an individual approach to the regulation of labor relations.

В статье, на основе анализа научных взглядов ученых, рассмотрено как развивался институт локального правового регулирования трудовых отношений в Украине во времена существования СССР. Установлено, что объективной предпосылкой развития локального нормотворчества в период с 1971 по 1991 гг. стало активное развитие предпринимательства и различных отраслей производства, что в свою очередь требовало индивидуального подхода к регулированию трудовых отношений.
History of development of local legal regulation of labor relations in Ukraine during the existence of the USSR
Сичова, В. В. Історія розвитку локального правового регулювання трудових відносин в Україні за часів існування СРСР / В. В. Сичова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2017. - Вип. 43, т. 4. - С. 74-78.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове регулювання; локальне правове регулювання; трудові правовідносини; СРСР; правовое регулирование; локальное правовое регулирование; трудовые правоотношения; СССР; legal regulation; local legal regulation; labor relations; USSR