Юридичний компроміс у механізмі правового регулювання - Новікова, М. М.; Novikova, M. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 207-213, 2005)
Проаналізовано сутність юридичного компромісу, можливості його застосування у межах механізму правового регулювання. Розглянуто відповідність процесуально-структурних елементів явища юридичного компромісу основним ознакам реалізації правових стимулів. The essence of the legal compromise, the possibility of its application within the mechanism of legal regulation are analyzed. The correspondence of procedural and structural elements of the phenomenon of legal compromise to the main features of the implementation of legal incentives is considered. Проанализирована сущность юридического компромисса, возможности его применения в рамках механизма правового регулирования. Рассмотрено соответствие процессуально-структурных элементов явления юридического компромисса основным признакам реализации правовых стимулов.
Legal compromise in the mechanism of legal regulation
Юридический компромисс в механизме правового регулирования
Новікова, М. М. Юридичний компроміс у механізмі правового регулювання / М. М. Новікова // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 207-213.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; юридичний компроміс; юридический компромисс; legal compromise; механізм правового регулювання; механизм правового регулирования; mechanism of legal regulation; ознаки; признаки; feature