До проблеми визначення сутності контролю за діяльністю правоохоронних органів та його завдань - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 47-49, 2022)
Відмічено, що незважаючи на велику кількість наукових досліджень, присвячених проблематиці контролю за діяльністю правоохоронних органів, його сутність і особливості залишаються нез’ясованими.

It was noted that despite the large number of scientific studies devoted to the issue of control over the activities of law enforcement agencies, its essence and features remain unclear.

Отмечено, что, несмотря на большое количество научных исследований, посвященных проблематике контроля за деятельностью правоохранительных органов, его сущность и особенности остаются невыясненными.
Музичук, О. М. До проблеми визначення сутності контролю за діяльністю правоохоронних органів та його завдань / Олександр Миколайович Музичук // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 47-49.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; контроль за діяльністю правоохоронних органів; control over the activities of law enforcement agencies; контроль за деятельностью правоохранительных органов; правоохоронні органи; law enforcement agencies; правоохранительные органы