Адміністративні процедури органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян - Кириченко, Ю. М.; Kyrychenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9125-218X (Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 6. - С. 253-256, 2019)
У статті розглянуто основні напрями діяльності органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та визначено адміністративні процедури, через здійснення яких реалізуються повноваження в цій галузі. Виявлено особливості надання органами місцевого самоврядування адміністративних послуг у зазначеній сфері.

The article deals with the main directions of local self-government bodies’ activity in the field of ensuring the rule of law, protection of rights, freedoms and legitimate interests of citizens, and defines the administrative procedures through which the powers in this field are exercised. The peculiarities of the provision of administrative services by local self-government bodies are revealed.

В статье рассмотрены основные направления деятельности органов местного самоуправления в сфере обеспечения законности, правопорядка, охраны прав, свобод и законных интересов граждан и определены административные процедуры, через осуществление которых реализуются полномочия в этой области. Выявлены особенности предоставления органами местного самоуправления административных услуг в указанной сфере.
Administrative procedures of local self-government bodies in the field of ensuring the legality, law-order, protection of rights, freedoms and legal interests of citizens
Кириченко, Ю. М. Адміністративні процедури органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян [Електронний ресурс] / Ю. М. Кириченко // Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 6. - С. 253-256. - Режим доступу: http://www.pap.in.ua/6_2019/65.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; local self-government bodies; територіальна громада; территориальная община; local community; адміністративні процедури; административные процедуры; administrative procedures; повноваження; полномочия; powers; місцева міліція (поліція); местная милиция (полиция); local police