Gender equality in the United Nations - Ustymenko, O. S.; Устименко, О. С.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5169-0123 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.). - Харків : ХНУВС, 2019. - С. 289-291, 2019)
Висвітлені питання гендерної рівності в Організації Об'єднаних Націй.

Issues of gender equality in the United Nations are highlighted.

Освещены вопросы гендерного равенства в Организации Объединенных Наций.
Ustymenko, O. Gender equality in the United Nations / Olena Ustymenko // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. — Харків : ХНУВС, 2019. - С. 289-291.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Міжнародне право. International Law. Международное право; гендернарна рівність; ООН; Організація Об'єднаних Націй; United Nations; gender equality; UN; гендернарное равенство; Организация Объединенных Наций