До питання щодо розуміння поняття «судова правотворчість» у межах вітчизняної юриспруденції - Хотенець, П. В.; Khotenets, P. V.; Погрібний, І. М.; Pohribnyi, I. M. (Актуальні проблеми правотворчості в Україні : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 21-24., 2024)
Розглянуто декілька базових підходів, що стосуються змісту поняття «правотворчість» в сучасні українській юриспруденції.

Several basic approaches related to the content of the concept of "lawmaking" in modern Ukrainian jurisprudence are considered.

Рассмотрены несколько базовых подходов, касающихся содержания понятия «правотворчество» в современной украинской юриспруденции.
Keywords: держава і право; Україна; судова правотворчість; поняття; правотворчість; Ukraine; state and law; judicial lawmaking; lawmaking