Поняття та значення суспільної моралі в адміністративно-правовому аспекті - Симоненко, Г. В.; Symonenko, H. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 245-252, 2011)
Досліджено правові умови, які сприяють захисту суспільної моралі від впливу негативних факторів. Розкрито роль та функцію моралі в регулюванні суспільних відносин та їх взаємодію з адміністративно-правовими нормами. Legal conditions which contribute the protection of public morality from the influence of negative factors are researched. The role and function of morality in regulation of public relations and their interaction with administrative and legal norms are disclosed. Исследованы правовые условия, которые способствуют защите общественной морали от влияния отрицательных факторов. Раскрыты роль и функция морали в регулировании общественных отношений и их взаимодействие с административно-правовыми нормами.
The concept and importance of public morality in the administrative and legal aspect
Понятие и значение общественной морали в административно-правовом аспекте
Симоненко, Г. В. Поняття та значення суспільної моралі в адміністративно-правовому аспекті / Г. В. Симоненко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 245-252.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; суспільна мораль; общественная мораль; public morality; норми права; нормы права; norm of law; поняття; понятие; concept; адміністративно-правовий аспект; административно-правовой аспект; administrative and legal aspect