Управління протидією злочинності як системна реакція на нові кримінальні реалії - Бандурка, О. М.; Литвинов, О. М.; Bandurka, O. M.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517 (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 7. - С. 6-13., 2014)
Статтю присвячено аналізові основних елементів, що характеризують сутність, роль та значення управління в системі протидії злочинності на сучасному етапі розвитку системи, а також питанням інтеграції відповідних пізнавальних даних в єдину сукупність сучасних кримінологічних знань.

The article analyzes the main elements that characterize the nature, role and importance of crime prevention system management at the present stage of its development as well as on the integration of relevant cognitive data into a single set of modern criminological knowledge.

Статья посвящена анализу основных элементов, характеризующих сущность, роль и значение управления в системе противодействия преступности на современном этапе развития системы, а также вопросам интеграции соответствующих исследовательских данных в единую совокупность современных криминологических знаний.
Бандурка, О. М. Управління протидією злочинності як системна реакція на нові кримінальні реалії / О. М. Бандурка, О. М. Литвинов // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 7. - С. 6-13.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія злочинності; управління протидією злочинності; дослідження злочинності; рішення; crime prevention; management; criminology; research and solutions; противодействие преступности; управление; исследования преступности; решения