Проблеми правового регулювання грошового забезпечення поліцейських - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; ResearcherID: AAB-6020-2020; Serhii Bortnyk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2018. – Вип. 48, т. 1. – С. 133-137, 2018)
У статті на основі аналізу наукових поглядів учених і норм чинного законодавства України розглянуто проблеми правового регулювання грошового забезпечення поліцейських. Встановлено, що сутність грошового забезпечення поліцейських може бути визначена як закріплена в законодавстві, обчислювана в грошовій формі сукупність виплат і надбавок, які встановлюються поліцейським з урахуванням умов та особливостей проходження ними служби в Національній поліції з метою стимулювання й підвищення ефективності виконання ними своїх службових обов'язків.

In the article, based on the analysis of scientific views ofscientists and the norms ofthe current legislation of Ukraine, problems of legal regulation of the monetary security of policemen are considered. It is established that the essence ofthe monetary security of police officers can be defined as the set of payments and allowances specified in the legislation and calculated in monetary form, which is set by the police, taking into account the conditions and peculiarities of their service in the National Police in order to stimulate and improve the efficiency of their performance of their official duties.

В статье на основе анализа научных взглядов ученых и норм действующего законодательства Украины рассмотрены проблемы правового регулирования денежного обеспечения полицейских. Установлено, что сущность денежного обеспечения полицейских может быть определена как закрепленная в законодательстве и исчисляемая в денежной форме совокупность выплат и надбавок, которая устанавливается полицейским с учетом условий и особенностей прохождения ими службы в Национальной полиции в целях стимулирования и повышения эффективности выполнения ими своих служебных обязанностей.
Problems of legal regulation of money security of police officers
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; грошове забезпечення; правове регулювання; денежное обеспечение; правовое регулирование; monetary provision; legal regulation