Інститут душпастирства в поліції Польщі й Німеччини - Проневич, О. С.; Pronevych, O. S. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 154-160, 2011)
Охарактеризовано сутність інституту душпастирства в поліції Польщі і Німеччини, здійснено аналіз особливостей правового статусу поліцейських капеланів та сформульовано обґрунтовану позицію щодо можливостей впровадження цієї форми виховної роботи з персоналом органів внутрішніх справ України. The essence of institute of soul care in the police of Poland and Germany is described, the analysis of legal status of constabulary chaplains is carried out and the grounded position is formulated in relation to possibilities of the use of this form of an educate work with the personnel of organs of internal affairs of Ukraine. Охарактеризована сущность института душпасторства в полиции Польши и Германии, осуществлен анализ правового статуса полицейских капелланов и сформулирована обоснованная позиция относительно возможностей использования этой формы воспитательной работы с персоналом органов внутренних дел Украины.
Institute dushpastorstva in Police Poland and Germany
Институт душпасторства в полиции Польши и Германии
Проневич, О. С. Інститут душпастирства в поліції Польщі й Німеччини / О. С. Проневич // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 154-160.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; поліція; полиция; police; Польща; Польша; Poland; Німеччина; Германия; Germany; інститут душпастирства; институт душпасторства; поліцейські капелани; полицейские капелланы; constabulary chaplains; виховна робота з персоналом; воспитательная работа с персоналом