Конфліктологічна готовність працівників органів внутрішніх справ як складова їх професійної підготовки - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Сергій Гіренко (Вісник Національного університету оборони України. - 2011. - Вип. 4. - С. 33-39, 2011)
В статті аналізуються поняття, зміст, рівні та шляхи формування конфліктологічної готовності майбутніх правоохоронців у ВНЗ. Визначені генетичні складові конфліктів в професійному середовищі органів внутрішніх справ.

The article analyzes the concept, content, levels and ways of formation of conflictological readiness of future employees of militia in the University. The genetic components of conflicts in the professional environment of the bodies of internal affairs.

В статье анализируются понятие, содержание, уровни и пути формирования конфликтологической готовности будущих работников милиции в ВУЗе. Определены генетические составляющие конфликтов в профессиональной среде органов внутренних дел.
Конфликтологическая готовность работников органов внутренних дел как составляющая их профессиональной подготовки
Conflictological the readiness of workers of the bodies of internal affairs as part of their training
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; конфліктологічна готовність; професійне середовище; курсанти; курсанты; cadets; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; conflictological readiness; professional environment; конфликтологическая готовность; профессиональная среда