Деякі детермінанти торгівлі людьми в умовах війни - Бондаренко, В. І.; Bondarenko, V. I. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 271-273, 2025)
Висловлено міркування, які сприятимуть подальшому пошуку шляхів удосконалення системи протидії торгівлі людьми в умовах війни, включаючи залучення механізмів міжнародної кримінальної юстиції, сектору громадянських ініціатив.

Considerations were expressed that will contribute to the further search for ways to improve the system for combating human trafficking in wartime, including the involvement of international criminal justice mechanisms and the civil initiative sector.
Keywords: торгівля людьми; детермінанти; умови війни; протидія торгівлі людьми; human trafficking; determinants; war conditions; countering human trafficking